Gastenboek

Laat hier uw bericht achter

7 thoughts on “Gastenboek

 1. Goedemorgen. Terwijl ik tussen de bedrijven door op internet op de naam ‘Batenburg’ google, kom ik deze pagina tegen. Met veel interesse heb ik het stukje over boerderij Batenburg in Oosterwijtwerd gelezen. Waarom? Omdat ik hier sinds 2002 met m’n gezin naar volle tevredenheid woon. We hebben de boerderij grotendeels verbouwd en in meer originele staat terug gebracht. Afgelopen zomer hebben we het dak van het voorhuis vervangen en de sneldekkers vervangen door geglazuurde donkere dakpannen. Al eerder zijn de donkerbruine, plastic dakgoten vervangen door lichte, houten dakgoten. Een hele verandering van ons voorhuis! Wat dat betreft zou de foto op uw site vervangen moeten worden door een nieuwe. We hebben al eens contact gehad met één van de broers die hier nog op Batenburg is geboren. Erg waardevol voor ons! De gevelsteen in de achtermuur heb ik hersteld en de naam Swart en Feddema staan weer goed leesbaar op ons huis. Een hartelijke groet vanuit Oosterwijtwerd.

 2. Dag,

  Ik probeer in contact te komen via jullie g-mail, met de familieleden die de familiedag 2015 organiseren. Tot nu toe nog geen reactie ontvangen of komt het bericht niet aan ? Kunnen jullie mij mailen ?

  met vriendelijke groet,

  Harry Swart

 3. Hallo,

  Schrijf in je agenda, 13 september 2015 familie reünie.
  Tot dan
  Groet Trees

 4. Via de fotoserie heb ik toch een vorm van meeleven ervaren. betreffende reünie.
  Ik ervaar het ook niet als een achteromkijken, maar vooruit, ja, vooruit. Onze familie is de moeite waard, dat blijkt! En dat is met twee heel bijzondere, sterke, en geëerde mensen begonnen.
  Dat hun foto duidelijk op de Site naar voren komt is duidelijk op zijn plaats.
  Ga zo door lieve mensen. Ik was er graag bij geweest, als 93er wordt dat moeilijk.
  Bedankt en met jullie allemaal verbonden. Oom Theo Swart 27 sept. 2013

 5. Het was echt heel gezellig goed georganiseerd,lekker met deze en gene
  bij gekletst. nu kunnen we elkaar nog ontmoeten op faceboek.
  ook wel handig.
  groetjes Marloes

 6. Dank je wel voor de gezellige dag we hebben weer veel plezier gehad, het was goed georganiseerd. groetjes van de Reloetjes.

 7. Hallo,

  Hier de mogelijkheid om uw reactie te plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Help